Szabolcs-Szatmár-Bereg megye


Tony Curtis-kiállítás nyílik Mátészalkán

librarius.hu :: Kiállítás nyílik Tony Curtis (1925-2010) kétszeres Golden Globe-díjas magyar származású hollywoodi színészlegenda személyes tárgyaiból augusztusban a sztár édesapjának szülővárosában, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán. A mintegy húsz relikviából álló gyűjteményt a színész özvegye, Jill-Curtis Weber 2017-ben adományozta a városnak, miután felkereste őt a Magyar Hollywood Tanács és az önkormányzat közös delegációja. A relikviák a város turisztikai [...] Bővebben...  Librarius

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Mátészalkán állítják ki Tony Curtis személyes tárgyait

borsonline.hu :: Kiállítás nyílik Tony Curtis (1925-2010) kétszeres Golden Globe-díjas magyar származású hollywoodi színészlegenda személyes tárgyaiból augusztusban a sztár édesapjának szülővárosában, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mátészalkán - közölte a szatmári város önkormányzata. A mintegy húsz relikviából álló gyűjteményt a színész özvegye, Jill-Curtis Weber 2017-ben adományozta a városnak, miután felkereste őt a Magyar Hollywood Tanács és az önkormányzat közös delegációja. A relikviák a város turisztikai projektje keretében megújuló Kossuth utca egyik épületében kapnak majd helyet. A többek között festményekből és használati tárgyakból álló gyűjtemény leleplezése és első kiállítása idén augusztusban a mátészalkai Fényes Napok rendezvénysorozat keretében várható.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kerékpárost gázolt halálra egy autó

24.hu :: Nyírmadánál történt az eset a 41-es főúton vasárnap este adta hírül a Police.hu. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kerékpárost gázolt halálra egy autó Nyírmadánál

hvg.hu :: Halálra gázolt egy kerékpárost egy személyautó a 41-es főúton Nyírmadánál vasárnap este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Rangadóra készülhet az FKC

feol.hu :: A női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe utaznak a fehérvári kézis lányok, hogy a tabellán közvetlenül mögöttük álló Kisvárda ellen mérkőzzenek meg.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Megbénította Szabolcs megyét a méteres hó

infostart.hu :: A hóesés 73 települést zárt el a külvilágtól Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 36-os úton 574 jármű akadt el, halálos áldozatai is voltak a húsz évvel ezelőtti természeti jelenségnek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Felújítják a nyíregyházi kórház pulmonológiai osztályát

propeller.hu :: Csaknem 150 millió forintból újítják fel a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház pulmonológiai osztályának épületét. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen, évente csaknem négyezer beteget ellátó kórházi osztályán négy ütemben végeznek el rekonstrukciós munkálatokat, első lépésben egyes orvosi szobák helyén modern vizesblokkokat és fürdőket alakítottak ki, kicserélték az elavult nővérhívó rendszert. A jelenleg is tartó felújítások során elvégzik az 1960-as években épült kétszintes épület északi szárnyában az illemhelyek és a mosdók korszerűsítését, a többi helyiség tisztasági festését, illetve mindkét épületszinten új padlóburkolatot raknak le. A beruházáshoz az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) csaknem 100 millió forintot biztosított vis maior támogatásból, a fennmaradó...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Így újulhat meg 66 magyar település: 11 milliárd forintot osztanak szét

hellovidek.hu :: A Bereg szíve Vásárosnamény, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település kiugrási pontját a turizmus jelenti. A Tisza-parti adottságát kihasználva lapátos pihenőhelyet építettek a kajak-kenu sportág kedvelőinek és látogatócentrum épül jövőre. A fiataloknak is kínál perspektívát a város, önkormányzati lakásokat építettek, amelyeket a helyben dolgozók 18-35 közöttiek használhatják. Minderre kormány Esély Otthon néven futó, 11 milliárd forint keretösszegű programja adott lehetőséget. A pályázati forrásról, illetve az abból megvalósuló fejlesztésekről Filep Sándor polgármesterrel beszélgetett a HelloVidék.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hét műhibaper indult Szabolcs-Szatmár-Beregben

szabolcsihir.hu :: A beteg alapvető joga az egészségi állapotának megfelelő egészségügyi ellátás biztosítása.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook