Szigetvár

Címlap > Baranya megye > SzigetvárA nap fotója: Sokan vásároltak a Corvin mozi régi foteljeiből

librarius.hu :: Sorban állók a Corvin Mozi előtt 2019. január 18-án. A mozi hamarosan kezdődő belső felújítása miatt feleslegessé váló, több mint 20 éves nézőtéri fotelülések ezer forintért megvásárolhatók ezen a napon. A kiválasztott és lefoglalt székeket a vevők egy későbbi időpontban, értesítés után vehetik át. MTI/Szigetváry Zsolt Bővebben...  Librarius

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Autók égtek: szigetváriak is rohantak a kaposvári tűzhöz

bama.hu :: Egy több mint kétszáz négyzetméteres tárolóépületben ütött ki tűz Kaposvár külterületén, Új-Zaranypusztán szerda kora délután.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Huszonöt autó égett ki egy tárolóépületben Kaposváron

propeller.hu :: Megsemmisült huszonöt autó, miután leégett a tárolásukra szolgáló épület Kaposváron szerdán tájékoztatta Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A megyei katasztrófavédelem a honlapján azt írta: a somogyi megyeszékhely külterületén, Új-Zaranypusztán álló ingatlanban keletkezett tűzhöz elsőként a város hivatásos tűzoltói és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai érkeztek és négy vízsugárral kezdték meg az oltást. A vízutánpótlásról szigetvári, dombóvári, nagyatádi tűzoltók gondoskodtak és a helyszínre érkezett egy erőgép is, segítve az épület bontását, az ott tárolt, egyébként használt járművek mozgatását. Az eset során senki sem sérült meg.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A pécsi Zsolnay-negyedben vetítik Gerebics Sándor Zrínyi-filmjét

bama.hu :: Ingyenes vetítés keretében mutatják be A régi fény ragyogjon – Szigetvár 1566 című 50 perces dokumentumdrámát.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Láng József 85 éves

librarius.hu :: Láng József színművészt, a József Attila Színház Örökös tagját (k) köszöntik kollégái 85. születésnapja alkalmából a színház aulájában 2019. január 10-én. Mellette Fekete Réka Thália (b) és Fehér Anna színművészek (j). MTI/Szigetváry Zsolt Bővebben...  Librarius

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook