Bóly

Címlap > Baranya megye > BólyArany János tárlata érkezett Bólyba

bama.hu ::

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Az internet veszélyeiről tájékoztatták a gyerekeket és a szülőket

bama.hu :: A Bólyi Családok Átmeneti Otthonának vezetőjének kérésére a Mohácsi Rendőrkapitányság megelőzési munkatársa az internet helyes használatáról és veszélyeiről tartott előadást.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Innovációkkal tartja helyét a világ élvonalában a magyar vetőmag ágazat

profitline.hu :: A magyar vetőmag-előállítás magas szinten, nagy hatásfokkal, innovatívan működik, ezt az előnyt meg kell őrizni a következő negyedszázadra is, hangzott el a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 25 éves jubileumi konferenciáján. A rendezvényen első alkalommal adták a Vetőmag Szövetség-díjat, amelyet dr. Balikó Sándor, a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt. nyugalmazott ágazatvezetője kapott.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A világ élvonalában a magyar vetőmag ágazat

agroforum.hu :: A magyar vetőmag-előállítás magas szinten, nagy hatásfokkal, innovatívan működik, ezt az előnyt meg kell őrizni a következő negyedszázadra is, hangzott el a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 25 éves jubileumi konferenciáján. A rendezvényen első alkalommal adták a Vetőmag Szövetség-díjat, amelyet dr. Balikó Sándor, a Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt. nyugalmazott ágazatvezetője kapott.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook